RESUL Four Day March 9.-12.5.

Tervetuloa suositulle etämarssillemme, joka järjestetään nyt viidettä kertaa! Sinä valitset missä ja milloin marssit. Tallennat vain kulkemasi reitin digitaalisesti ja syötät tulokset. Hyväksyttyyn suoritukseen tarvitaan vain 10 km matka neljän päivän aikana. Osallistumalla olet myös mukana tuotepalkintojen arvonnassa.

RESUL Four Day March on kaikille avoin kansainvälinen nelipäiväinen etämarssitapahtuma. Toivomme, että tapahtuman kautta voisimme innostaa ihmisiä liikkumaan sekä saamaan siitä terveyttä ja hyvää mieltä arkeen.

Osallistuaksesi tapahtumaamme sinun ei tarvitse olla hyväkuntoinen eikä suorittaa kuntoasi suurempia ponnistuksia. Jos taas jo olet keskivertoa aktiivisempi liikkuja, saat haastetta marssimalla pidemmän matkan ja kantamalla vapaaehtoista tuloksissa huomioitavaa lisäpainoa.

Tapahtuma on käynnissä helatorstaiviikolla torstaista sunnuntaihin. Voit itse valita, osallistutko etämarssiin yhtenä päivänä, jokaisena neljänä päivänä vai jotain siltä väliltä. Tapahtuman suorittamiseksi riittää, että olet kävellyt yhteensä kymmenen kilometriä. Pidemmistä suorituksista saat mainetta ja kunniaa tulos- ja palkitsemisjärjestelmämme kautta.

Toimi näin:
1. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.resulfourdaymarch.fi/
2. Valmistaudu tallentamaan kulkemasi reitti älylaitteen satelliittipaikannuksen avulla. Soveltuvia laitteita ja sovelluksia on useita. Mikäli sinulla ei ole paikannusjärjestelmään perustuvaa reitintallennusmahdollisuutta, ole meihin etukäteen yhteydessä, niin selvitämme sinulle keinon osallistua tapahtumaan.
3. Etämarssisuoritukset tulee tehdä tapahtumaviikolla torstain ja sunnuntain välisenä aikana. Käynnistä sovellus ja tallennus aina, kun lähdet matkaan.
4. Kirjaa suorituksesi tapahtuman verkkosivuilla olevaan palautusjärjestelmään ja liitä mukaan kuvat tallennetuista reiteistä. Päivittäinen suorituksesi voi koostua korkeintaan kolmesta erillisestä tallennuksesta (enintään kolme kuvaa/päivä).
5. Suoritukset kirjataan jokaiselle päivälle erikseen ja niiden on oltava kirjattuina järjestelmässä viimeistään tapahtumaa seuraavana tiistaina. Tämän jälkeen palautusjärjestelmä sulkeutuu.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä jäsenyyttä reservijärjestössä. Mikäli haluat ostaa marssimuistoksi tuotteitamme, saat ne marssin verkkokaupasta: https://resul-shop.fi/

Hyvää koko kansan liikuntatapahtumaa jokaiselle!

RESUL Four Day March -tiimi