R4DM-yhteismarssi HRUP:n jäsenille 9.5.

Marssikäsky

Tilanne

Reserviläisurheiluliiton RESUL Four Day March järjestetään 9.-12.5.2024. Marssille voi osallistua missä ja milloin vain marssimalla vähintään 10 kilometriä 4 päivän aikana.

Tehtävä

Viestiosasto järjestää yhteismarssin kaikille HRUP:n kerhojen jäsenille 9.5. osana RESUL Four Day March-tapahtumaa. Marssi toteutetaan kahdessa osastossa. Marssin voi suorittaa joko 20 tai 10 kilometrin reitillä. Tule mukaan nauttimaan liikunnan riemusta ja tutustumaan piirimme reserviupseereihin matalalla kynnyksellä. Marssi päättyy yhteiseen omakustanteiseen virkistäytymiseen.

Toteutus

Lähtöaika ja lähtöpaikka

Osasto20 lähtee liikkeelle Lauttasaaren metroasemalta (Gyldénintie 2a, Gyldenintien sisäänkäynti) klo 10. Ilmoittautuminen lähtöpaikalla klo 9.50 mennessä.

Osasto10 lähtee liikkeelle Otaniemen metroasemalta (Otaniementie 10, A-bloc -kauppakeskuksen ja Kandidaattikeskuksen välinen aukio) noin klo 12.30 mennessä Osasto20:n saavuttua paikalle ja pidettyä huoltotauon. Ilmoittautuminen lähtöalueella klo 12.15 mennessä.

Marssinopeus

Molemmat marssiosastot etenevät n. 10 km kahden tunnin aikana tauot huomioon ottaen.

Marssireitti ja reitin pituus

Marssireitit kulkevat Helsingin ja Espoon Rantaraittia pitkin ja päättyvät Nokkalan majakalle. Pidempi 20 km:n marssireitti alkaa Lauttasaaresta ja lyhyempi 10 km:n reitti Otaniemestä siten, että reitti on yhteinen 20 km:n marssijoiden kanssa.

Tukitoimet

Marssitauot ja marssilepo

Marssin aikana pidetään muutaman minuutin marssitaukoja tarpeen mukaan. Osasto20 pitää n. 15–30 minuutin marssilepohetken Otaniemessä ennen, kuin se jatkaa matkaa yhdessä Osasto10:n kanssa.

Tuloaika ja tuloalue

Marssi päättyy virkistäytymiseen Nokkalan majakalla* n. klo 14.30 mennessä. Virkistäytymiseen voi osallistua myös itsenäisen marssisuorituksen päätteeksi.

*Alustava tieto, paikka vahvistetaan Viestiosaston nettisivuilla julkaistavassa marssikäskyssä.

Johtaminen

Marssinjohtajat

Osasto20:lla ja Osasto10:lla on erikseen nimetyt marssinjohtajat. Ilmoita marssiosastosi johtajalle, mikäli esimerkiksi eksyt reitiltä, et löydä kokoontumispaikalle tai jätät marssin kesken.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja marssikäsky julkaistaan kokonaisuudessaan viestiosaston nettisivuilla viimeistään viikon 14 aikana: https://www.rul.fi/viestiosasto/liikunta/