Pienois- ja isopistoolin mestaruuskilpailut

Helsingin Reservipiirien pienois- ja isopistoolin mestaruuskilpailut 2024 ammutaan Santahaminassa seuraavasti:

Torstai 23.5.2024 Pienoispistooli
Maanantai 27.5.2024 Isopistooli

Kummassakin lajissa kilpaillaan myös yhdistyskohtaisista joukkuemestaruuksista. Joukkuetulokseen lasketaan mukaan yhdistyksen 3 parasta tulosta.

Kilpailuissa noudatetaan SAL:n lajisääntöjä ja RESUL:n sarjajakoa ja -merkintöjä.

Kilpailut toimivat karsintakilpailuina RESUL:in ampumamestaruuskilpailuihin 23-25.8.2024.

Osallistuminen kilpailuihin, mikäli osallistuja on ilmoittautunut pistoolilajien sarjakilpailuihin: Sarjakilpailujen ilmoittautumiset ovat voimassa. Voit saapua suoraan kilpailupaikalle.

Osallistuminen kilpailuihin, mikäli osallistuja ei ole ilmoittautunut pistoolilajien sarjakilpailuihin: Kilpailuun voi osallistua sopimalla siitä erikseen kilpailun johtajan kanssa, joka noutaa osallistujat sovittuna aikana portilta.

Ratavuoro alkaa klo 17.00, jonka jälkeen rata valmistellaan yhdessä ammuntaa varten. Ilmoittautuminen 17.15 mennessä. Kilpailut alkavat 17.30.

Santahaminassa osallistujia odottavat ammunnan johtaja apulaisineen sekä tyhjä ampumarata. Ampujat tuovat mukanaan radalle tarvitsemansa; mm. aseen, patruunat, kuulosuojaimet, ampujanlasit jne. Taulut lajikohtaisesti vakiintuneen toimintamallin mukaisesti.

Ampumavuoroa ei ole vakuutettu piirin toimesta, joten osallistujilla on oltava oma reserviläisten ampumaharrastuksen kattava vakuutus; esim. RES toimintaturva, RUL plus tai SAL lisenssi.

Ammunnat ovat johdettuja ammuntoja. Radalla toimitaan vain ammunnan johtajan ohjeiden ja käskyjen mukaan. Aselupa, henkilöllisyystodistus, jäsenkortti ja vakuutustodistus on pidettävä mukana sekä esitettävä pyydettäessä. Ammunnan johtajalla on oikeus evätä osallistuminen ja poistaa paikalta ohjeiden vastaisesti toimiva henkilö.

Lisätietoja: Kilpailun johtaja Harry Haapanen, haapahar @ gmail.com