Marssiammunnan sarjakilpailu 2020

 

Helsingin reserviläispiirien (HRUP ja HelResP) marssiammunnan sarjakilpailu järjestetään KaartJR:n pistooliradalla (rata2) Santahaminassa seuraavasti:

 

Kevätkauden osakilpailut:

 

VARMUUDELLA PERUTTU: ke 6.5, to 14.5, ke 27.5

Toistaiseksi epäselvää: ke 10.6 ja to 25.6

Muutokset kilpailuohjelmaan ovat mahdollisia.

Kilpailut alkavat klo 17.30 ja radalla on oltava 15 min ennen kilpailun alkua. Osallistumismaksu on 3 euroa/osakilpailu.

HUOM! Osallistujilla on oltava mukana aseen hallussapitolupa,  reserviyhdistyksen jäsenkortti, henkilöllisyystodistus sekä ampumavakuutus tai SAL:n lisenssi. 

Ilmoittautuminen marssiammuntaan tehdään sähköpostiosoitteeseen marssiammunta@hrup.fi. Yksi ilmoittautuminen riittää koko kaudeksi. Ilmoita koko nimesi ja syntymäaikasi sekä mahdollinen auton rekisterinumero. Vuorolle voi ilmoittautua myös kesken kauden, kuitenkin hyvissä ajoin ennen vuoroa. Nimilista toimitetaan komendantin toimistoon jokaiselle vuorolle erikseen.

Marssiammunta suoritetaan sarjoissa D, H ja H50 siten, että ensin juostaan  kaksi n. 1,5 km:n lenkkiä, jonka jälkeen ammutaan 10 laukausta. Ammunnan jälkeen juostaan kolmas  lenkki, jonka jälkeen ammutaan toiset 10 laukausta ja juostaan vielä neljäs  lenkki. Kokonaisjuoksumatka on n. 6 km. H60 sarjassa juostaan kolme lenkkiä, jolloin juoksumatka on yhteensä n. 4,5 km, ammunnat ensimmäisen ja toisen lenkin jälkeen. H70, H75 ja H80 sarjoissa juostaan kaksi  lenkkiä (juoksumatka n. 3 km) ja maaliin tullaan suoraan toisen ammunnan jälkeen.

Kaikissa sarjoissa ammutaan 2 x 10 laukausta koulutauluun. Kilpailussa käytettävä ase on .22 cal vakiopistooli. Ammunnassa on sallittua käyttää tukena niskahihnaa. Asetta ei kanneta juostessa. Kilpailijan tulos muodostuu juoksuajasta ja siihen lisättävästä ammunnan sakko-osuudesta. Sakko on 10 sekuntia / 1 piste. Sarjakilpailuun lasketaan mukaan koko kaudelta kunkin kilpailijan 5 parasta osakilpailutulosta.

Yhteyshenkilö: Harry Haapanen p. 040 – 7520063