MARSSIAMMUNNAN SARJAKILPAILU 2016

 

Helsingin reserviläispiirien (HRUP ja HelResP) marssiammunnan sarjakilpailu järjestetään KaartJR:n pistooliradalla (rata1) Santahaminassa seuraavasti:

Kevään osakilpailut:

 

ke 4.5, ke 11.5, ke 18.5, ke 1.6, ke 8.6 ja ke 15.6

Muutokset kilpailuohjelmaan ovat mahdollisia. Syksyn kilpailuohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Kilpailut alkavat klo 17.15 ja radalla on oltava 15 min ennen kilpailun alkua. Osallistumismaksu on 4 euroa/osakilpailu

tai 20 euroa/koko sarjakilpailu (kevät ja syksy). Osallistujilla on oltava mukana aseen hallussapitolupa, jäsenkortti, henkilöllisyystodistus sekä ampumavakuutus tai vastaava.

HUOM! Ilmoittautuminen ENNEN kauden alkua sähköpostiosoitteeseen marssiammunta@hrup.fi. Ilmoita koko nimesi ja syntymäaikasi sekä mahdollinen autosi rekisterinumero. Vuorolle voi ilmoittautua myös kesken kauden, kuitenkin hyvissä ajoin ennen vuoroa. Nimilista toimitetaan komendantin toimistoon jokaiselle vuorolle erikseen.

Marssiammunta suoritetaan sarjoissa  H, H40 ja H50 siten, että ensin juostaan n. 2,5 km:n lenkki, jonka jälkeen ammutaan 10 laukausta koulutauluun. Ammunnan jälkeen juostaan n. 1,5 km:n lenkki, ammutaan toiset 10 laukausta ja juostaan vielä lyhyempi lenkki. Kokonaisjuoksumatka on n. 5,5 km.  H60 sarjassa juostaan kolme lyhyttä lenkkiä, jolloin juoksumatka on yhteensä n. 4,5 km. H70, H75 ja H80 sarjoissa juostaan kaksi lyhyttä lenkkiä (juoksumatka n. 3 km) ja maaliin tullaan suoraan toisen ammunnan jälkeen.

Kaikissa sarjoissa ammutaan 2 x 10 laukausta. Kilpailussa käytettävä ase on .22 cal vakiopistooli. Ammunnassa on sallittua käyttää tukena niskahihnaa. Asetta ei kanneta juostessa. Kilpailijan tulos muodostuu juoksuajasta ja siihen lisättävästä ammunnan sakko-osuudesta. Sakko on 10 sekuntia / 1 piste. Sarjakilpailuun lasketaan mukaan kunkin kilpailijan 6 parasta osakilpailutulosta.

Yhteyshenkilö: Harry Haapanen p. 040 – 7520063