Maanantaimarssit, sählyvuorot ja nitrojumpat jatkuvat

Maanantaimarssit marssitaan maanantaisin Pirkkolassa. Noin 10 km lenkki. Ei erillistä ilmoittautumista, ilmestyt vain paikalle. Paikka: Pirkkolan urheilupuiston alaparkkipaikka Pirkkolantien varressa. Lähtökynnys ylitetään klo 17.30. Haasta yksi tai useampi kaverisi liikkumaan! Lisätiedot Juha Matikainen, juha_matikainen@suomi24.fi. Marssit jatkuvat taas 5.9.

Pohjois-Haagan Yhteiskoululla pelataan sählyä joka sunnuntai kello 19.30–20.30. Uudet ja vanhat pelaajat ovat tervetulleita! Pelaajien ikähaarukka on ollut n.25–50v välillä. Ilmoittautuminen tapahtuu www.nimenhuuto.com -sivuston kautta. Uudet pelaajat: Kirjoita joukkueen nimeksi  ”Stadin ressujen salibandy” ja salasanaksi ”Ressusalibandy”. Näin pääset kirjautumaan sivustolle ja ilmoittautumaan tapahtumaan. Peleihin mukaan tarvitset oman mailan ja urheilutossut. Lisätietoja tarvittaessa:jyri.vilamo@gmail.com Syksyn ensimmäinen sählyvuoro on 4.9.

Nitrojumpat pidetään perjantaisin klo 18-19:30 InttiStoren takatiloissa (Töölöntorinkatu 2). Paikalla on pukuhuone ja suihku. Lisätiedot Seppo Kulonen, 0400 387 547. Salille palataan taas 2.9.