Maanantaimarssit, sählyvuorot ja nitrojumpat

Maanantaimarssit marssitaan koko kevään ajan maanantaisin. Noin 10 km lenkki. Ei erillistä ilmoittautumista, ilmestyt vain paikalle. Paikka: Pirkkolan urheilupuiston alaparkkipaikka Pirkkolantien varressa. Lähtökynnys ylitetään klo 17.30. Haasta yksi tai useampi kaverisi liikkumaan. Tervetuloa maanantaimarssille!

Kevätkauden viimeinen maanantaimarssi on 25.5. ja syyskauden ensimmäinen taas 7.9.

Pohjois-Haagan Yhteiskoululla pelataan salibandyä joka sunnuntai kello 19.30-20.30. Uudet ja vanhat pelaajat ovat tervetulleita! Pelaajien ikähaarukka on ollut n.25-50v välillä. Ilmoittautuminen tapahtuu www.nimenhuuto.com -sivuston kautta.

Uudet pelaajat: Kirjoita joukkueen nimeksi  ”Stadin ressujen salibandy” ja salasanaksi ”Ressusalibandy”. Näin pääset kirjautumaan sivustolle ja ilmoittautumaan tapahtumaan. Peleihin mukaan tarvitset oman mailan ja urheilutossut. Lisätietoja tarvittaessa:jyri.vilamo@gmail.com

Kevätkauden viimeinen sählyvuoro on 17.5. ja syyskauden ensimmäinen taas 6.9.

Kaikille avoimet nitrojumpat järjestetään harjoitussalilla InttiStoren takatiloissa. Sisään pääset painamalla ovikelloa. Osoite: Töölöntorinkatu 2. Monipuolisuutta jumppaan saatiin piirien hankkimilla kahvakuulilla. Harjoitus joka perjantai klo 18-19.30 Lisätiedot: Seppo Kulonen 0400-387547.

Kevätkauden viimeinen nitrojumppa on 5.6. ja syyskauden ensimmäinen taas 4.9.