Kivääriammunta Santahaminassa 18.12.

Helsingin reservipiirit järjestä joulukuussa vielä yhden johdetun ammunnan Santahaminassa. Ammunnat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille piiriemme yhdistyksien jäsenille:

Lauantai 18.12.2021 Kivääriammunta

Aikataulu: Saapuminen radalle klo 11.45, siirtyminen radalle ja varomääräysten kertaus klo 12.00, ampuminen alkaa välittömästi tämän jälkeen. Ampumarata siivotaan ampujien toimesta ja vuoro päättyy klo 17.00 mennessä. Olethan ajoissa.

Saapuessasi Santahaminan portille esitä henkilöllisyystodistuksesi ja ilmoita tapahtuman nimi on ”Piirin pistooli-/kivääriammunta”. Ota mukaan myös aselupasi ja pidä se mukanasi. Aselupa ja henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä myös ammunnan johtajalle.

Santahaminassa sinua odottavat ammunnan johtaja apulaisineen sekä tyhjä ampumarata. Ampujat tuovat mukanaan radalle kaiken tarvitsemansa; mm. aseen, patruunat, kuulosuojaimet, ampujanlasit, taulut (esim. taulu 04 pistoolille ja 03 kiväärille), nitojan, paikkatarrat jne. Laina-aseita ei ole saatavana eikä järjestäjä tuo paikalle mitään muutakaan kalustoa. Huom. Ota mukaan kivääriammuntaan myös n. 1,5 m pätkä 4” lautaa taulun kiinnittämistä varten!

Tapahtumaa ei ole vakuutettu piirin toimesta, joten osallistujilla on oltava oma reserviläisten ampumaharrastuksen kattava vakuutus; esim. RES toimintaturva, RUL plus tai SAL lisenssi. Vakuutus-todistus on esitettävä ilmoittauduttaessa ampumaradalla.

Ilmoittautumiset ampumavuoroille sähköpostitse osoitteeseen: ampumailmo@hrup.fi.

Ilmoittautumisessa tulee olla koko nimi, syntymäaika, HRUP/HELRESP jäsenyhdistys sekä tieto mihin tapahtumaan ilmoittautuu. Ilmoittautumisten tulee olla perillä viimeistään edeltävän viikon sunnuntaina klo 23.59 mennessä.

Ampumavuorojen osallistujamäärä on rajoitettu ratakapasiteetin puitteissa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.