Kahdeksan sillan marssi 21.5.2022

Kahdeksan sillan marssi on Töölön Reserviupseereiden perinteinen noin 20 kilometrin marssi, jonka aikana ei tarvitse poistua rakkaan koti-Helsingin rajojen sisäpuolelta. Vuosi 2022 on marssin 10-vuotisjuhlavuosi – Töölön kerho järjesti ensimmäinen Kahdeksan sillan marssin vuonna 2012.

Reitti kulkee pelkistäen Hietaniemi – Lauttasaari – Kuusisaari – Meilahti – Hietaniemi, käytännössä läntisen Helsingin rantoja myötäillen ja kiertäen samalla Seurasaarenselän.

Marssin pituus noin 20 kilometriä ei ole pisimmästä päästä, mutta mikäli edellisestä ruokakauppamatkaa pidemmästä kävelysuorituksesta on yhtään pidempi aika, tuntuu tämäkin suoritus varmasti jaloissa seuraavana päivänä.

Juhlavuoden Kahdeksan sillan marssi marssitaan lauantaina 21.5.2022. Tapahtuma starttaa Töölöstä klo 11.00 (muutokset mahdollisia).

Tule mukaan! Emme peri osallistumismaksua, emmekä järjestä huoltopisteitä. Pidätämme oikeuden järjestää ns. ”fiiliksen mukaan” yllätysrasteja kymmenvuotisjuhlan kunniaksi – jos siis jaksamme! Tarjoamme hyvän marssiseuran ja matalan kynnyksen mahdollisuuden ylläpitää tai kokeilla marssikuntoaan. Tahti määräytyy osallistujien mukaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: toolonreserviupseerit@gmail.com