Itsenäisyyspäivän marssi 6.12.

Jäikö kevätyön marssi väliin? Ei hätää, nyt voit suorittaa Sipoon Reserviläisten Itsenäisyyspäivän marssin!

– Mitä: Itsenäisyyspäivän marssi etämarssina
– Milloin: Suoritusaika on 30.11. – 6.12.2021 oman aikataulun mukaan
– Kenelle: Marssi on kaikille avoin tapahtuma
– Hinta: 15 €
– Järjestäjä: Sipoon Reserviläiset ry
– Matkat: Kenttämarssi 25 km ja mestarimarssi 50 km
– Ilmoittautuminen: Ohjeet alla, ilmoittautuminen 29.11. mennessä
– Marssin Facebook-tapahtumasivu: https://fb.me/e/4IWr008iy

Marssin teemana on talvisodan muisto ja Suomen itsenäisyys. Marssin alkamispäivä 30.11. on talvisodan alkamisen muistopäivä. Talvisodan alkamisesta tulee tuolloin kuluneeksi jo 82 vuotta. Suoritusaika päättyy itsenäisyyspäivään 6.12.2021.

Marssimatkat ovat 25 ja 50 kilometriä. Matkan voi marssia voi oman aikataulun mukaan. Marssin tulee olla yhtenäinen suoritus. Marssi on vaativa, koska se toteutetaan kylmänä ja hämäränä vuodenaikana. Sitä ansaitumpi on kaikille marssin suorittaneille muistoksi jaettava velcro-merkki. Marssille otetaan vain sata ensimmäisenä ilmoittautunutta, joten kannattaa toimia nopeasti.

Etämarssille ilmoittaudutaan nettilomakkeen täyttämällä (linkki alempana). Osallistumismaksu 15 € sisältää velcro-kankaisen marssimerkin ja todistuksen. Jokainen osallistuja vastaa itse reitin suunnittelusta sekä sopivista varusteista ja huollosta. Järjestäjä summaa osallistujien marssit yhteen ja julkaisee kokonaiskuvan Facebookissa. Marssimerkki ja todistus ovat erilaisia 25 ja 50 kilometrin reiteille.

Suoritettu marssi tulee raportoida järjestäjälle. Tapana on henkilökohtaisesta urheilusovelluksesta ruutukaappaus suorituspäivämäärällä. Näin suoritusten todentaminen ja seuranta on reilua ja tasapuolista, ja suorituspäivämäärät saadaan tilastoitua. Marssin suorituksen ja osallistumismaksun maksamisen jälkeen merkit ja todistukset postitetaan osallistujalle. Ohjeet marssin raportoimiseen toimitetaan ilmoittautuneille.

Itsenäisyyspäivän marssi kunnioittaa talvisodan muistoa ja sotiemme veteraanien tekoja. Itsenäisyyspäivän marssi on kattava yhdistelmä reservin kenttäkelpoisuuden kehittämistä ja sotiemme muiston ylläpitoa.

Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehQu-4Fkcso48JYsAYBTWbqvYT47YKRLW-eW1VLYb4vkvXCw/viewform

Sipoon Reserviläiset toivottavat Teidät lämpimästi mukaan marssille!

https://sipoon-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/