Helsingin Seudun Reserviläispiirin kevätkokous 9.6.

Tiedoksi Helsingin Seudun Reserviläispiirin yhdistyksille,

Reserviläispiiri pyysi yhdistyksiltä vastausta kevätkokouksen ajankohdasta 17.4.2020 mennessä. Vaihtoehtoina oli etäkokous 11.5. tai kokouksen siirtäminen pidettäväksi Döbelninkadun neuvottelutiloissa päivämäärällä 9.6. 2020.Tämä olettaen, että poikkeustilamääräykset tuolloin sallivat yli 10 henkilön kokoukset. Yhdistysten vastaukset ovat voittopuolisesti suosineet 9.6. pidettävää kokousta. Näin ollen kokous pyritään järjestämään silloin.

Kokous pidetään 09.06.2020 Döbelninkadun neuvottelutiloissa alkaen klo18.00 siten, että paikalla on yksi valtakirjallinen edustaja per yhdistys. Kokousta ei edellä esitelmä, eikä kokouksessa ole tarjoiluja – pyrimme rajoittamaan mahdolliset altistumiset minimiin. Esityslista on Helsingin Seudun Reserviläispiirin sääntöjen mukainen kevätkokouksen esityslista. Kokoukseen järjestetään myös TEAMS -etäyhteys.

Pelkkää etäkokousta joudutaan harkitsemaan uudestaan, mikäli poikkeustilamääräykset eivät yhäkään salli yli 10 henkilön kokouksia 9.6. tai riittävän ajoissa tiedossa olevina  tuota päivämäärää seuraavina kesäkuun viikkoina.

Pahoittelut näistä poikkeuksellisista järjestelyistä – yritämme pitää reserviläispiirimme toiminnan käynnissä poikkeustilan oloissa niin täysimääräisesti kuin mahdollista! ”

Helsingin Seudun Reserviläispiiri ry

+358 50 44 66 050

toiminnanjohtaja@helresp.fi