Helsingin piirin RA SM -karsintakilpailu 20.4.

Helsingin reservipiirien reserviläisasekilpailu (RA) ammutaan Santahaminassa lauantaina 20.4.2024.

Kivääri (RA1 ja RA2): Sotilaskäyttöön suunniteltu tai sen kaltainen sarjavalmisteinen, perusvarustuksessa oleva lippaallinen itselataava kivääri, aseen kaliberi 5,45-8,00 mm. Pistooli (RA3 ja RA4): Kaliiberiltaan vähintään 9 mm olkatueton pistooli; sarjavalmisteinen, perusvarustuksessa oleva ase. Aseen (sekä kivääri että pistooli) tulee olla valmistettu vuoden 1945 jälkeen.

Kilpailussa ammutaan RESUL:n reserviläisammunnan (RA) sääntöjen mukaisesti reserviläiskiväärillä ja sotilaspistoolilla alalajit RA1-RA4.

RESUL:n reserviläisammunnan säännöt:
https://resul.fi/reservilaisammunnat/
https://resul.fi/ra1/
https://resul.fi/ra2/
https://resul.fi/ra3/
https://resul.fi/ra4/

Kohdistus- ja kilpasarjojen lukumäärää voidaan tarvittaessa rajoittaa siten, että asetyypeittäin ammutaan kuitenkin vähintään yksi kohdistussarja ja alalajeittain vähintään yksi kilpasarja.

Kilpailu järjestetään MPK:n kurssina. Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/182254

Kilpailun järjestää Helsingin Reserviupseeripiirin ja Helsingin Seudun Reserviläispiirin yhteinen ampumatoimikunta. Uudenmaan piirin ampujat voivat ilmoittautua mukaan kilpailuun Helsingin piirikarsinnan ulkopuolella. Tapahtuman tullessa täyteen osallistumisoikeus on ensisijaisesti Helsingin piirin ampujilla ja aikaisemmin ilmoittautuneilla.