Esitelmä: ”Kokemuksia ja oppeja Ukrainan sodasta” 29.11.2022

Esitelmä pidetään tiistaina 29.11.2022 klo 18:00 Suojeluskuntatalon Auditoriossa, Töölöntorinkatu 2 B Helsinki. Esitelmän pitää Ukrainassa taistellut Ralf Siren (ltn res) aiheena “Kokemuksia ja oppeja Ukrainan sodasta”. Esitelmän kesto on n. 60 minuuttia mahdollisine yleisön kysymyksineen. Esitelmä on avoin kaikille HRUP:n kerhojen jäsenille. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, ohjeet alla.

Ralf Sirén palveli Ukrainan kansainvälisessä legioonassa yli 4 kuukautta, toimi siellä joukkueenjohtajana ja osallistui taisteluihin Harkovan suunnalla venäläisiä hyökkääjiä vastaan. Hän tulee kertomaan meille kokemuksistaan Ukrainan sodassa ja opeista, joita sieltä sai, ja jotka voivat olla meille suomalaisille reserviläisille arvokkaita.

HUOM: Ei Teams-yhteyttä. Tilaisuudessa käsiteltävät asiat on tarkoitettu ainoastaan läsnä olevalle yleisölle eikä tilaisuudessa esim. saa kuvata tai siellä käsiteltäviä asioita julkaista.

TILAISUUS ON TÄYNNÄ.

Voit kuitenkin ilmoittautua ao. ohjeen mukaisesti jonotuslistalle, mahdollisten peruutusten toivossa.

Esitelmä on tarkoitettu kaikille HRUP kerhojen jäsenille. Ennakkoilmoittautuminen Viestiosaston sihteeri Raimo Nikkaselle sähköpostilla 26.11. mennessä. Osoite: sihteeri @ viestiosasto.net Ilmoitettava: Nimi, HRUP kerho, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kirjoita viestin otsikoksi: “Esitelmä”.