Esitelmä 23.5. (HUOMAA MUUTTUNUT AJANKOHTA)

Viestiosasto järjestää avoimen esitelmätilaisuuden Suojeluskuntatalon auditoriossa maanantaina 23.5. klo 18. Osallistuminen on mahdollista myös Teams yhteyden kautta. Ilmoittaudu alla olevan ohjeen mukaan.

Tilaisuudessa teemaa tarkastellaan kahdelta näkökulmalta:

Demonit paikallispataljoonan yllä – Arjen välineet johtamisjärjestelmäratkaisuna

Arjen välineiden ja ratkaisujen kehitys on edennyt huimaa vauhtia Puolustusvoimissa viime vuosina. Arjen välineet ovat näkyneet vahvasti niin lähellä paikallispuolustusharjoituksissa, kuin Ukrainassakin. Reserviläisten osaaminen ja taidot ovat avainasemassa arjen välineiden käyttöönotossa. Miten arjen välineitä ja ratkaisuja voidaan käyttää tehokkaasti ilman, että tehdään kompromisseja tietoturvan suhteen?

Luutnantti Sami Rautén Kaartin Jääkärirykmentistä kertoo, mitä arjen välineet ovat – mitä tulisi ottaa huomioon niiden käytön suunnittelussa ja mitä uhkia joukkoon kohdistuu.

Kyläradio paikallisen yhteisön viestivälineenä arjessa ja häiriötilanteissa

Kyläradio -malli on yksi ratkaisu turvan lisäämiseen arjessa ja häiriötilanteissa. Se toimii varajärjestelmänä viestintään, vaikka sähköt olisivat poikki ja matkapuhelinverkot mykistyneet.

Majuri (res) Pekka Rintala kertoo Kyläradio -konseptista ja sen käytännön esimerkeistä.

Ilmoittautuminen

Paikkoja on Auditoriossa rajoitetusti, joten toimi ripeästi! Ilmoittaudu viimeistään 21.5. mennessä Viestiosaston sihteerille Raimo Nikkaselle sähköpostitse: sihteeri @ viestiosasto.net.

Ilmoita: Nimi, kerho/yritys, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tuletko paikan päälle vai osallistutko Teamsin kautta (linkin saat vahvistusviestissä). Kirjoita otsikoksi “Esitelmä 23.5”.

Paikka ja aika: Auditorio, Töölöntorinkatu 2 B, klo 18:00 – 19:30.

HUOM. Ulko-ovi sulkeutuu klo 18:00, joten tule ajoissa!

Tervetuloa!