COMBAT Ju-Jutsun lyhytkurssi 9.3 ja 23.3.

Kurssin järjestää reservin upseerien sissikerho ja -osasto. Kurssi on tarkoitettu kaikille aikuisille. Aikaisempi kamppailulajikokemus ei ole tarpeen, muttei myöskään este kurssille osallistumiseen. Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot ja taidot Combat Ju-Jutsusta sekä luoda myös edellytykset vaativammalle jatkoharjoittelulle. Kurssilla harjoiteltavissa tekniikoissa on pääpaino itsepuolustuksessa eli lakisääteisessä hätävarjelussa. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua salimme CJJ-viikkoharjoituksissa.

Harjoitukset: Kahtena lauantaina 09.03.2024 ja 23.03.2024 klo. 10–11.45 ja klo. 12–13.30. Harjoitusten välissä on lyhyt evästauko.

Paikka: Helsingin Suojeluskuntatalo Töölöntorinkatu 2. Sisäänkäynti Töölöntorinkadun puolelta aivan Pohjoisen Hesperiankadun kulmauksesta.

Harjoitusasu: Verryttelyasu ja t-paita tai budopuku. Harjoittelu tapahtuu tatamilla paljain jaloin. Pyyhe kannattaa ottaa mukaan, sillä hiki tulee varmasti ja jalat tietenkin pestään ennen harjoitusta. Sandaalit on myös hyvä olla, koska suihkut ja dojo sijaitsevat erillään pukukopista.

Hinta: 20 eur, maksu paikan päällä käteisellä tai MobilePay:llä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse: sali @ stadinsissit.fi

Kurssille tulee ilmoittautua etukäteen, koska salille mahtuu vain rajallisesti harjoittelijoita.

Combat Ju-Jutsun harjoittelun tavoitteena on hyväkuntoinen ja kamppailukykyinen reserviläinen. Mikä on tällä hetkellä oma kykysi puolustaa itseäsi ja lähimmäisiäsi? Entä tulevaisuudessa?