Ammunnan harrastajien vakuutukset

Ampujan toimintaturvan sisältäviin RUL ja RES jäsenryhmiin voi liittyä maksamalla normaalin jäsenmaksun maksamisen yhteydessä lisäksi liittokohtaisen lisämaksun 25 eur (RUL Plus) tai 30 eur (RES Toimintaturva).

Jäsenyys ko. jäsenryhmissä antaa osallistumisoikeuden Reserviläisurheiluliiton, Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton liitto-, piiri- ja yhdistystason kilpailu- ja muihin tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa, sekä Puolustusvoimien tai muiden tahojen yhteisiin tapahtumiin, joissa vaaditaan vakuutusturvaa.

Lisäjäsenmaksun voi maksaa myös kesken jäsenmaksukauden käyttäen samaa tili- ja viitenumeroa, jota henkilö on käyttänyt perusjäsenmaksunsa maksamiseen.

Uusi jäsen voi liittyä ja maksaa tähän jäsenryhmään kuuluvan lisäjäsenmaksun samalla, kun hän maksaa varsinaisen jäsenmaksun. Mikäli et ole saanut jäsenmaksulaskua kuluvalta vuodelta, voit tilata itsellesi vakuutusturvan sisältävän lisäjäsenmaksulaskun vapaamuotoisella sähköpostilla Maanpuolustusrekisterin jäsenpalvelusta osoitteesta: jasenasiat @ reservilaisliitto.fi.

Vakuutusturva vaaditaan Töölön radalla ja piirin ampumavuoroilla Santahaminassa. Vaihtoehtona ovat RUL:n ja RES:n uudet jäsenryhmät tai SAL:n lisenssi.