.22-vuoro keskiviikkoisin Espoon Lahnuksen ampumaradalla

Aloitamme elo-lokakuussa joka keskiviikko klo 18:30 (paitsi 24.8, jolloin on ampumajuoksukilpailu). Osoite Lahnuksentie 37. Vain .22 LR tai SR sallittuja kaliipereja, etteivät taululaitteet vaurioidu. Ampua saa kiinteisiin tauluihin sekä ampumahiihdon virallisiin tauluihin, jotka saa köydestä vetämällä viritettyä heti uudestaan. Omiin tauluihin omat kiinnitysvälineet mukaan (teippi tai niittaaja) sekä täppätarrat.

Ammumme sekä pistoolilla että kiväärillä. Katsomme tilanteen osallistujien kesken paikan päällä. Yleensä vuorotellen kumpaakin, noin puoli tuntia kerrallaan. Pistoolilla 20 metristä ja kiväärillä 50 metristä.

Ratamaksu 10e/ampuja, josta Ampumaratayhdistykselle 8 euroa.

Ampumaratayhdistyksen jäsenyhdistysten jäseniltä (esim. TaRu) alennettu 5e ratamaksu, josta 4 euroa Ampumaratayhdistykselle. Ota jäsenkortti mukaan.

Vuorolla on myös mahdollisuus ampua kerhon aseilla ja patruunoilla, jos siitä valvojan kanssa on sovittu hyvissä ajoin etukäteen. Patruunoista veloitamme 5e/50kpl. Ammunnasta saa merkinnän ampumapäiväkirjaan halutessaan. Jos sinulla ei ole kyytiä, sitä kannattaa kysellä.

Tarulaiset voivat sen tehdä kerhon Facebook ryhmässä kätevästi. Paikalle pääsee Kalajärveltä keskiviikkoisin busseilla 355T ja 349BK.

Ampumaradalla ei ole mitään huoltomahdollisuuksia. Haulikkoradalla (400m) on vessa. Ammunnat on lopetettava viimeistään klo 19:59, jonka jälkeen paikat laitetaan kuntoon ja kerätään hylsyt roskikseen. Oma ampuma/makuualusta sekä jakkara suotavia. Omat kuulosuojaimet ja suojalasit mukaan.

Tervetuloa mukaan

Heikki Valkonen

heikki.valkonen@tapiolanreserviupseerit.fi