03/2020 uutiset

Avoimia ampumaratoja Etelä-Suomen alueella keväällä 2020

Vaikka suuri osa ampumaradoista on toistaiseksi kiinni, avoimiakin ratoja on. Ohessa tietoa avoimista ampumaradoista Etelä-Suomen alueella.

Lopen ampumarata

Lopen ampumarata on päätetty pitää auki. Käyttäjien on ehdottomasti noudatettava Suomen hallituksen koronaviruksen takia antamia määräyksiä. Harrastajilta pyydetään tervettä harkintaa radan käytössä. Yksittäiset henkilöt ja pienryhmät voivat käydä harjoittelemassa.

https://www.lopenampumarata.fi/radat/

Ajankohtaista:

https://www.lopenampumarata.fi/uutiset/koronaviruksen-aiheuttamat-toimet-r/
Varaukset:

https://www.lopenampumarata.fi/yhteystiedot/

Karkkila, Kovelon rata

Rata on avoinna normaalisti, mutta seurojen ohjatut harjoitukset sekä kaikki kilpailutoiminta on kiellettyä toistaiseksi. Yksittäiset ampujat sekä pienryhmät (alle 10hlö) saavat omaehtoisesti käydä radalla ampumassa. Radalla voi käydä avoimesti (päivämaksulla), jos siellä ei ole muita varauksia.

http://www.kovelonrata.fi

Varauskalenteri (avoimet vuorot)

http://www.kovelonrata.fi/ratojen-varauskalenterit/

Ratamaksu maksettava etukäteen:

http://www.kovelonrata.fi/aukiolo-ja-ratamaksut/

Espoo, Lahnuksen ampumarata

Pienikaliiperirata on avoinna normaalien aikojen mukaisesti, mutta myös siellä on huomioitava max. 10 henkilön yhtäaikainen paikallaolo, sekä muut annetut suositukset ja määräykset koronatilanteeseen liittyen. Muilla radoilla toiminta (ml. ampuminen) on siis toistaiseksi kielletty.

http://www.espoonampumarata.fi/ammunta

Ajankohtaista:

http://www.espoonampumarata.fi/home/koronavirusjaratojenkaeytoenrajoitukset

Muut radat suljettu, paitsi .22LR

Ruutisavun sisärata, Vantaa

Valvottujen rata-aikojen lisäksi mahdollisuus varata sopimuksen mukaan myös muita aikoja seuroille, jäsenille, ryhmille ja koko radan vuokraus myös mahdollista. Kyseessä on yrittäjän ylläpitämä kaupallinen rata, joka on poikkeustilankin aikana auki.

Ruutisavu on perusteellisen harkinnan jälkeen todennut, että ainoa vaihtoehto on pitää rata auki ja huolehtia toki kaikkien, niin työntekijöiden kuin harrastajien turvallisuudesta sekä terveydestä. Ruutisavu ei täytä ratoja täyteen uusissa varauksissa, eli alle 10 henkilön mennään kuten ohjeistettu. Jokaisen harrastajan väli on yli metri. Hygieniaan on panostettu reilusti, ja nyt vastaanotosta voi hankkia omat kuulo- sekä silmäsuojat sisäänostohintaan.

Rata-ajat toistaiseksi:

Ti – Pe Klo 15:30, 17:00, 18:30 sekä 20:00

La Klo 13:30, 15:00, 16:30 sekä 18:00

Vuorot ajoitettu yllä olevasti jotta radan pitäjä ehtii desinfioida paikat, aseet ja suojat ennen seuraavaa vuoroa. Sisäänpääsy 10 min ennen vuoron alkua. Sunnuntait suljettu valvotuilta ammunnoilta toistaiseksi. Lisätiedot: https://ruutisavu.fi/

Jaa uutinen: